Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Νύχια: Ποιες είναι (όλες) οι τάσεις του φθινοπώρου στα νύχια;(part1)

Τα νύχια σου θα αποκτήσουν σκούρες αποχρώσεις, σχέδια και στολίδια φέτος το φθινόπωρο! Ultimate Nails Guide για τη νέα σεζόν! Καλωσόρισε το φθινόπωρο με τα πιο trendy νύχια!

Ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου μπήκε, αλλά για σένα είναι ακόμα δύσκολο να αποχωριστείς τα ανοιχτόχρωμα βερνίκια, τις φλούο αποχρώσεις και τα χαρούμενα σχέδια που μέχρι τώρα σε συντρόφευαν όλο το καλοκαίρι.

Όμως, δεν υπάρχει λόγος να στενοχωριέσαι. Το φθινόπωρο που έρχεται είναι γεμάτο με τάσεις που σίγουρα θα λατρέψεις και θα ανυπομονείς να τις δεις... στα χέρια σου! 


 Το μεταλλικό κάνει την πιο δυναμική του εμφάνιση του φέτος, ερχόμενο δειλά δειλά από πέρυσι. Παρακαλώ, προσοχή στο κενό μεταξύ μεταλλικού νυχιού και διαστημικού νυχιού. Η εξαιρετική του εκοδχή εδώ από την Behnaz Sarafpour.

 Η Behnaz Sarafpour απογειώνει το μεταλλικό στην χρυσή του εκδοχή, τώρα, που είναι πιο επίσημη. ΥΓ: η ιδέα του "γαλλικού" με το χρυσό τελείωμα μας φάνηκε super! 

 Αφού δεν μπορείς να αποχωριστείς ακόμα τα ανοιχτά χρώματα παίξε με τις αντιθέσεις όπως ο Philip Lim και μην αφήσεις ποτέ το νύχι σου να κάνει τους άλλους να νυστάξουν.

 H Nanette Lepore απογείωσε το χρυσό στο νύχι που δείχνει άψογα συνδυασμένο με μωβ smokey μακιγιάζ και το σκούρο μπλε στα ρούχα! 

 Δεν θα μπορούσε να λείπει, και γιατί άλλωστε αφού το αγαπάμε πολύ. Η κλασική αξία του κόκκινου σε μεταμορφώνει σε femme fatale, ενώ με τα κρύα να πλησιάζουν, η απόχρωση σκουραίνει. Tip: Με σκούρες αποχρώσεις το νύχι επιβάλλεται να είναι αρκετά κοντό για να αποφύγουμε τυχόν παρομοιώσεις. (Αριστέρα: Douglas Hannant, Δεξιά: Diane Von Fürstenberg)


Και για σένα που είσαι minimal και αγαπάς την απλότητα και την φυσικότητα το nude του Peter Som δε θα σε απογοητεύσει. Ιδίαιτερη εντύπωση μας προκάλεσε το nude της Rebecca Minkoff, με το μπορντώ τελείωμα που άνετα θα το χαρακτηρίζαμε επίκαιρα κομψό.

 H Vivienne Tam διαλέγει τον safe άχρωμο δρόμο που σου επιτρέπει να αναδείξεις το νύχι και όχι μόνο το χρώμα...


Οι οίκοι Elie Saab και Holly Fulton δίνουν ζωηράδα στα νύχια με ένα βιολετί και το αγαπημένο μας μπλε που χαρακτηρίζονται passe-partout! 


Και εδώ είναι που εσύ, που δε θα αποβάλεις ποτέ το καλοκαίρι από πάνω σου, δικαιώνεσαι. Το άσπρο δεν φαίνεται να παρατάει τα όπλα και δίνει φως σε κάθε νύχι ξεχωριστά. Ο οίκος Tibi τα προτίμησε αλλά και η Rihanna στα πρόσφατα MTV Video Music Awards.

 Τα λόγια είναι περιττά. Η Kate Spade δουλεύει για σενα, τα πουά τα αγαπάμε και ήρθε η ώρα να τα αποθεώσουμε και στα νύχια μας.


Το λιλά του Jean-Charles de Castelbajac μας έχει ήδη κάνει να ονειρευόμαστε το επόμενο καλοκαίρι.


Πηγή:missbloom.gr






 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου