Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

10 καλοκαιρινά μακιγιάζ και πώς θα τα πετύχεις!(μέρος 1)

Διάλεξαμε  τα αγαπημένα μας καλοκαιρινά μακιγιάζ και σας δίνουμε  tips για να τα πετύχετε!

Πόσα πρόσωπα μπορείς να αλλάξεις αυτό το καλοκαίρι. Πολλά, αυτό είναι αλήθεια. Εμείς λοιπόν σου δείχνουμε δέκα τάσεις που ξεχωρίσαμε από τις φετινές πασαρέλες και σου ευχόμαστε καλές διακοπές με τη δική μας make-up άποψη.

1. Ροδαλά μάγουλα 

 Alexis Mabille
  Η ρομαντική σου διάθεση μπορεί εύκολα να ταυτιστεί με αυτή την καλοκαιρινή τάση. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καθαρή επιδερμίδα δηλαδή δύο σταγόνες bb cream και λίγο ρόδινο χρώμα με ένα ρουζ. Προτίμησε να βάλεις ρουζ σε κρέμα που θα το απλώσεις με τα δάχτυλα με φορά από τη μύτη και προς τα έξω.

2. Nude μακιγιάζ

Chloe
 Απόλαυσε το πιο εύκολο nude make-up που έχεις κάνει. Η μυστική συνταγή είναι στη βάση της επιδερμίδας δηλαδή αναμειγνύεις λίγο foundation με ένα primer λάμψης και βάζεις λίγο concealer κάτω από τα μάτια για να τα φωτίσεις. Ολοκληρώνεις με μία beige nude σκιά στα μάτια.

3. Αρκετή μάσκαρα

D&G 
Η μάσκαρα είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ. Το ιταλικό δίδυμο πιστεύει στη δύναμη της γι' αυτό κι έντυσε το βλέμμα των μοντέλων με πολλές στρώσεις αφήνοντας γυμνό το υπόλοιπο πρόσωπο.

4. Χρωματιστό smokey

 Emanuel Ungaro
 Τα smoky eyes φοράνε τα καλοκαιρινά τους και σε πάνε διακοπές. Για να ξεφύγεις από το μαύρο και το γκρι, υιοθέτησε ένα πιο θαλασσινό χρώμα όπως το navy blue, κάνε όμως το περίγραμμα των ματιών με μαύρο μολύβι για να δώσεις στα μάτια σου βάθος.

 5. Πουά στα μάτια

 Givenchy
Τόλμησε κάτι διαφορετικό, απλό, αλλά extreme. Ενυδάτωσε την επιδερμίδα του προσώπου σου, βάλε λίγο ρουζ στα ζυγωματικά και σχεδίασε μισοφέγγαρα κοντά στις βλεφαρίδες και στη μέση του ματιού. Πέρασε στα χείλη σου λίγο γκλος κι ετοιμάσου να τραβήξεις τα βλέμματα επάνω σου.

Πηγή:missbloom.gr











0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου