Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Victoria's Secret Beauty: ήρθε στην Ελλάδα!



 Το brand των Αγγέλων μόλις άνοιξε το πρώτο κατάστημα στο Αεροδρόμιο της Αθήνας.
 
Το γεγονός ότι σε αυτή τη δύσκολη περίοδο μια μεγάλη εταιρεία όπως η Victoria's Secret αποφασίζει να κάνει το πρώτο της βήμα στην ελληνική αγορά, μας κάνει να βλέπουμε το ποτήρι μισογεμάτο.

New entry στο αεροδρόμιο της Αθήνας, λοιπόν, το πρώτο κατάστημα Victoria's Secret Beauty& Accessories μας φέρνει τα best sellers της μάρκας στην ομορφιά και τα αξεσουάρ, όπως το άρωμα Bombshell, ένα sexy ελιξίριο από passion fruit, παιώνια και ορχιδέα (το οποίο έχει κερδίσει και FiFi Award) και το νέο άρωμα Love is Heavenly, ένα ρομαντικό blend από κρίνο,άνθη μανταρινιάς και musk, καθώς και την σειρά περιποίησης σώματος VS Fantasies.


Όσο για τα αξεσουάρ, θα βρείτε τσάντες, βαλίτσες, θήκες διαβατηρίων, δερμάτινα είδη, νεσεσέρ, βραχιόλια και μπρελόκ από τις πιο updated συλλογές Victoria's Secret ενώ υπάρχει και corner με επιλεγμένα εσώρουχα του brand (το πιο δυνατό του χαρτί, φυσικά) σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων, για όλα τα γούστα. Μια βόλτα άμεσα, για επιτόπου ρεπορτάζ επιβάλλεται- τι λέτε κορίτσια;


Πηγή:queen.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου