Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Σήμα κατατεθέν των celebrities; Η κόκκινη σόλα του Christian Louboutin!

Δεν περπατούν πάνω σε τίποτα άλλο εκτός από Louboutin.
Η κόκκινη σόλα έχει γίνει η αδυναμία των celebrities οι οποίες επιλέγουν τα παπούτσια του γνωστού σχεδιαστή σε διάφορα χρώματα και σχέδια για κάθε ξεχωριστή εμφάνιση.

Ψηλά, μαύρα, nude, slingback, γόβες ή μποτάκια όλα με τη υπογραφή του Christian στα πόδια των πιο stylish stars.

Ας τις απολαύσουμε...

1. Madonna

Με το εξαιρετικό και αποκαλυπτικό φόρεμα Dolce & Gabbana το οποίο επέλεξε να φορέσει δε θα ταίριαζε τίποτε λιγότερο από ένα ζευγάρι peep toe Christian Louboutin μαύρες γόβες.

2. Gwen Stefani

Το παπούτσι δύσκολα θα μπορούσε να κλέψει έστω και ένα βλέμμα αφού η ολόσωμη φόρμα Stella McCartney με τις αβυσαλέες διαφάνειες δε σου αφήνει πολλά περιθώρια. Όμως οι κομψές, μυτερές Christian Louboutin γόβες με την κόκκινη σόλα που συνδυάζονται άψογα με το κόκκινο κραγιόν και το κόκκινο νύχι, είναι η εξαίρεση του κανόνα.

3. Victoria Beckham



Η Victoria σπάνια φοράει κάτι άλλο όσο σπάνια την έχουμε δει και με flat παπούτσι. Γόβες Christian Louboutin+ Victoria Beckham φόρεμα+ Miu Miu ζακέτα= το απόλυτο ντύσιμο.


4. Kim Kardashian




Μπορεί να πούλησε μερικές στο eBay για καλό σκόπο, βέβαια, αλλά σίγουρα η συλλογή της δεν λιγόστεψε. Συμβουλή: με τον συνδυασμό Louboutin και Chanel τσάντας δεν γίνεται να κάνεις λάθος.

5. Gwyneth Paltrow

Mετά από αυτά τα ατελειώτα καλογυμνασμένη πόδια δεν περιμένεις να δεις τίποτε άλλο από τα πιο φίνα παπούτσια Christian Louboutin. Η ηθοποιός μέσα στο φόρεμα Diane von Furstenberg λάμπει!

Πηγή:missbloom.gr




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου